Varför använda konsult?

Ni kanske överväger att anlita oss? Antingen för att hjälpa er med att sätta en tydlig väg framåt och börja resan dit, eller för att hjälpa era medarbetare/säljare bli starkare individer och bättre producenter?

Seventynine - Andreas Desai

Kompetens:
Precis som ni har en kärnkompetens inom ert bolag, så är ledning, försäljning, affärsstrategi och utveckling vår kärnkompetens. Låt oss skapa rätt förutsättningar, medan ni fokuserar på er kärnverksamhet. Läs mer om vårt arbetssätt här.

Bredd:
Gedigen erfarenhet från både produkt- och tjänstesektorn ger oss förståelse för specifik branschproblematik samt möjlighet att testa framåtsträvande idéer i nya branscher och således skapa konkurrensfördelar och undvika ”silo-fällan”.

Perspektiv:
Vi ger ett färskt perspektiv på saker och ting och kan belysa möjligheter och utmaningar som annars aldrig skulle ha upptäckts.

Flexibilitet:
Försäljningskompetens på konsultbasis innebär möjligheten att utforska potentialen i en produkt eller tjänst utan att genomföra en kostnadsintensiv rekryteringsprocess och eventuell krånglig avveckling.

Tid:
Vi frigör tid åt er som ni istället kan investera i er kärnverksamhet. Dessutom har vi förmodligen möjlighet att inleda ett samarbete med er redan nästa vecka. Det finns ingen tid att förlora, låt oss göra något bra tillsammans, nu.

Process:
Vi använder beprövade processer och är extremt resultatfokuserade. Läs mer om vårt arbetssätt här.

Inblick:
Framgångsrik försäljning är en konst och kräver passion. Vi förstår- och lever med samma utmaningar som säljarna hos er och kan därför skapa meningsfulla sätt för dem att motivera sig till att leverera på högsta nivå.

Varför konsult?