Teaterapan i mig

Mitt bekräftelsebehov och min nyfikenhet i takt med mitt maniska behov av att hela tiden utmana och överträffa SAMTLIGA förväntningar, driver mig till att göra så många föreläsningar jag bara hinner med (och inte hinner med) just nu. Det är ju bara så otroligt mäktigt att få möjligheten att påverka människor till att göra små förändringar i sina liv som leder till stora förbättringar. Kanske är det det allra roligaste jag vet?

Just nu ligger jag på ett hotellrum i Stockholm och peppar inför morgondagens föreläsning på Aktieinvests kick-off. Förra veckan delade jag med mig av några konkreta tips på hur sätta tydliga personliga mål, till personalen på Shopcorn och nästa vecka talar jag inför 300 gymnasieelever som står inför ett livsförändrande val. Därefter har jag ett par föreläsningar planerade under April månad och förhoppningsvis fortsätter det i samma stil resten av året.

Kanske borde jag till och med uppdatera min webbsida så att den reflekterar att om man vill ha mig på en scen nära sig så är det bara att ringa. Och gör det för all del – ring mig om du vill boka en lättsam, rolig och omtyckt föreläsning som levererar konkreta verktyg för hur få saker och ting gjorda – både på jobbet och i det privata.

Hoppas ni får en härlig helg.

//A

IMG_2035

Senaste inläggen