Sveriges bästa mäklare

Emelie Johansson utnämndes för några veckor sedan till Sveriges bästa kvinnliga mäklare. Hon sålde under 2016, bostadsrätter för ett sammanlagt värde av en halv miljard eller 234 stycken! När Dagens industri intervjuade henne för några veckor sedan kunde jag inte hålla mig från att kontakta henne för att göra en djupintervju och stjäla och dela hennes bästa tips och hemligheter.

Jag inspireras och imponeras av att hon, endast 28 år gammal, kan ha kommit till sådan insikt om vad som krävs för att bli bäst och att hon finner inspiration i så många olika element. Hon kompromissar inte med något och lämnar ingenting åt slumpen utan hon har lärt sig att älska sitt hantverk för att sedan bli den främsta i sitt skrå.

Copy + Paste handlar om att skapa motivation för mig och alla de som tittar på intervjuerna, och det är precis det Emelie personifierar. Njut nu av denna härliga intervju och glöm inte bort att gilla, kommentera och prenumerera på Copy + Paste för att försäkra att kanalen kan finnas kvar under en lång tid framöver.

https://youtu.be/uqkFpw-p_k8

Senaste inläggen