Shopcorn

– Eller sanningen om varför jag försvann från sociala medier

Under de första sex veckorna av detta året har jag helt (allt är relativt) försvunnit från sociala medier. Anledningen är det spännande, inspirerande och utvecklande uppdrag som jag fått äran att ta mig an på Shopcorn. Shopcorn är ett bolag som utvecklar nästa generations sätt att e-handla – nämligen social handel eller “Social Commerce”.

Shopcorn SC möjliggör för influencers att kapitalisera på sin passion, för varumärken att nå ut till en helt ny målgrupp och för konsumenten att lära, interagera och handla direkt från personen man följer och inspireras av. Det fina i kräksången är att det inte kostar någonting för någon. Det bara skapar mervärde i alla led. En klassisk win-win-win.

Lansering av Shopcorn SC sker i mars men tills dess kan du njuta av att shoppa och inspireras på www.shopcorn.com.

Att få möjligheten till att vara en del (om än en liten del) av en sån häftig resa var bara för spännande för att tacka nej till. Så nu återfinns jag fram till slutet på mars som Operativ Chef på Shopcorn.

Vi har minst sagt mycket att stå i och konsekvensen blir att Elon Musk får vänta, Copy + Paste står still och coachning och föreläsningar skjuts upp tills träden slår ut. Eller föreläser det gör jag i och för sig emellanåt.

 

Men oj så utvecklande, roligt och rakt igenom värdefullt att få möjligheten att göra detta.

Då vet du var jag håller hus.

Ta hand om dig.

//A

Senaste inläggen