En eftermiddag med Jan Borghardt

Han etablerade Eton Shirts på Harrod’s, Selfridges, Bloomingdale’s och många fler av världens största och finaste varuhus. Han heter Jan Borghardt och en bättre mentor när det kommer till försäljning finns inte.

Jan Borghardt är, även om han inte skulle erkänna det själv, till stor del ansvarig för att Eton gick från 9 miljoner i omsättning (1980) till cirka 700 miljoner(!) 2015 då han gick i pension.

Antingen vet du mycket väl vem han är eller så har du inte den blekaste aning om varför du skulle bemöda dig med att titta på ett femtiotvåminutersklipp av en snubbe med konstigt efternamn pratades med en annan snubbe med konstigt efternamn…

Till er som är tveksamma: Den här mannen har levt och levt igen. Han har testat, frågat, lärt sig, utvecklats, applicerat, förfinat, funderat, reflekterat, verkställt och gjort allt detta med en sällan skådad ödmjukhet i kombination med ett stort leende på sina läppar och en jätteglimt i sitt öga. En förebild på riktigt. Och inte bara för säljare och säljledare utan jag tror att oavsett vilken profession man tillhör, så mår man bättre som individ av en dos Jan Borghardt i sitt liv.

Jag kan inte nog understryka hur mycket bra information som finns i den här intervjun. Den är femtiotvå minuter lång för att allt den här mannen säger är för bra för at klippa bort. Om du har höga ambitioner inom försäljning/säljledning –  Missa INTE en enda minut av detta klipp.

Lyssna noga på den här mannen. Se klippet många gånger om det behövs, och anteckna gärna för det finns så otroligt många guldkorn att plocka ur denna intervju.

Och glöm inte att prenumerera på Copy + Paste på YouTube.

Senaste inläggen