COPY + PASTE, Episode 1

I helgen spelade jag och Christoffer från Shortline Productions in det första avsnittet av min nya programserie COPY + PASTE. Ett program där jag, utan pardon, stjäl framgångsrika människors bästa idéer och applicerar dem i mitt eget arbete för att bli en bättre säljare. Sjukt va? Men bra, inte bara för mig utan även för dig, som får ta del av denna skatt!

I det första avsnittet som lanseras i dagarna, intervjuar jag Hanna Moisander. En digital strateg och ”dooer” med hemvist i Borås. Jag inspireras av Hannas anti-jante, hennes driv och hennes no-bullshit attityd som har hjälpt henne sälja sig själv så till den grad att hon knappt går få tag i.

I det här avsnittet får vi bland annat höra om vad som krävs för att sälja sig själv, om Pippi Långstrump och om Crossfit som är Hannas stora passion. Det är intressant, det är relevant och det är en massa bra idéer att utvecklas genom.

Grymt helt enkelt.

Jag siktar på att leverera högkvalitativt innehåll en gång i veckan. Wish me luck!

Screen Shot 2017-02-06 at 23.05.11

Senaste inläggen